FIN

K&V
RESTYLANE

Etsitkö ei-kirurgiset kehitysten kasvojen nuorentaminen? No, katso enää. Vallankumouksellinen täyttöaukon tunnetaan Restylane, voit nyt saavuttaa kasvojen nuorentaminen pistosten kanssa. Vaikka on olemassa lukuisia ruiskeena täyteaineita markkinoilla tänään, useimmat niistä ovat niiden haittoja kuten allergisia reaktioita ja suhteellisen lyhyt elinikä. Restylane on turvallinen ja luonnollinen kosmeettisia täyteainetta, joka immuuni nämä haitat antanut ainutlaatuinen kemiallinen koostumus.

Huuli augmentation ja / tai tehostamista
Vähentää juonteita suun ympärillä
Muokkaaminen nasolabial taittuu (alle nenä) ja silmän aallonpohjasta epämuodostumia
Kasvojen muotoiluun posket ja suun

K: Mikä on Restylane tehty?
: Restylanea valmistettu biohajoavasta hyaluronihappoa, joka on luonnossa esiintyvä aine, jota on kaikki elävät organismit. Tämä luonnollinen happo säädetään äänenvoimakkuutta ja täyteläisyyttä organismin orvaskeden (eli iho). Restylanen tuotetaan selvä geeli aineen ja ruiskutetaan suoraan pinnan alla ihoa. Ottamalla käyttöön Restylane hoitoon alue, hyaluronihappo-geeli lisää luonnon volyymi ja nosta jolloin saadaan tasaisempia ryppyjä ja vähemmän näkyvästi taittuu. Lisäksi, ja mikä erottaa Restylanea muista ihon täyteaineita, on tapa, jolla Restylanen läpäisee ihon kudosten ja luonnollisesti sitoutuu vesimolekyylejä. Tämän toimen muutettu vesimolekyylit auttavat saavuttamaan ja ylläpitämään tilavuus jolla luonnollisen ulkonäön. Ajan Restylane on vähitellen hajottaa kehon ja liukenee ilman jäämiä tai jälkiä. Restylane hoidot tulokset näkyvät heti ja kestävät yleensä kuudesta kaksikymmentäneljä kuukautta.

Q: Side Effects Restylanen?
: Kuten edellä todettiin, Restylane on turvallinen ja tehokas hoidettaessa kohtalaista tai vakavaa ryppyjä nenä ja suu. Kuitenkin, kuten on tilanne, jossa mikä tahansa kosmeettinen menettely tai hoitoon, erilaisia ​​sivuvaikutuksia ovat mahdollisia. Vaikka harvoin, mahdolliset sivuvaikutukset käyttöön liittyvät Restylanen ovat: punoitus, mustelmat, turvotus, arkuus ja kohtalaista kipua. Niissä tapauksissa, joissa sivuvaikutuksia ovat läsnä, ne tyypillisesti purkaa muutaman päivän kuluessa.