FIN

K&V
POWERSHAPE

Joka kuukausi tulee rasvaimuun suuri joukko naisia ja miehiä, jotka toivovat vapautuvansa häiritsevistä rasvakerroksista kehossaan. Tähän leikkaukseen liittyvät riskit ovat kuitenkin riittävän iso este, jotta ulkonäkönsä parantamisessa päädyttäisiin juuri tähän menetelmään. Mitä me itse asiassa lantion, vatsan ja reisien ulkonäön parantamiseen tarvitsemme, ovat ei-invasiiviset, ei-kirurgiset ja hinnaltaan edullisemmat menetelmät.

Eikö olisikin mukavaa, jos olisi olemassa mahdollisuus ylimääräisen rasvan poistamiseen vain tietyistä kehonosista, joissa rasvakerros on liian paksu. Onko sellainen mahdollisuus todella olemassa, vai onko kyseessä vain toiveuni? Tällaisia ajatuksia on varmasti ollut aika monen päässä, mutta toiveesta on nyt tullut totta, ja sellaisen mahdollisuuden tarjoaa ei-kirurginen menetelmä PowerShape „liposuktio“ tai mesoterapia.

K: Mitä on ei-kirurginen PowerShape “liposuktio”?

V: PowerShape-laite antaa mahdollisuuden hoikemman kehon hankkimiseen niille, joiden ei tarvitse poistaa kovin huomattavia rasvakumpuja. PowerShape käyttää kehon rasvojen sulattamiseen lipolaseria.

K: Mitä tälle rasvalle toimenpiteen jälkeen tapahtuu?

V: Sulatettu rasva poistetaan kehosta luonnollisesti ja täysin turvallisesti.

K: Millainen määrä rasvaa voidaan PowerShape-laitteella poistaa?

V: Käsiteltävältä alueelta poistetaan yleensä 1–3 mm rasvakerros eli huomattavasti vähemmän kuin rasvaimun avulla. Toimenpide ei aiheuta kuitenkaan minkäänlaista kipua, verenpurkaumia tai verenvuotoa, siihen ei liity infektio- tai tulehdusriskiä ja seuraavan toimenpiteen voi tehdä jo 1-2 viikon kuluttua.

K: Mitä on rasvan poisto mesoterapian avulla?

V: Mesoterapisen rasvanpoiston yhteydessä siirretään rasvaa poistava aine mikroruiskeille ongelma-alueisiin, johon on kerääntynyt ei-toivottu rasvakerros, useimmiten reisistä, takamuksesta, lantiolta, rinnalta, olkavarsista, kaulasta ja silmäluomien alta. Mesoterapian rasvasoluista rasvaa poistava vaikutus ilmenee useamman ei-kirurgisen toimenpiteen jälkeen, jotka yhteensä kestävät 3-9 kuukautta. Se taas tarkoittaa valitettavasti myös sitä, että jos samaan aikaan lihotte, niin rasva kertyy jo aikaisemmin hoidetuille alueille takaisin.