FIN

TIMANTTI-DERMABRASIO

Timantti dermabrasio on ei-invasiivinen ihonhoito. Toimenpiteen aikana poistetaan ihosta ensin kaikkein ylin, kuolleiden solujen kerros, jonka alta ilmestyvät näkyviin uudet ihosolut. Miimiset rypyt ja aknearvet saattavat ihon kunnosta riippuen kadota joko osittain tai kokonaan ja venytysarvet eivät ole enää niin näkyviä kuin aikaisemmin. Hoidon jälkeistä palautumisaikaa ei tarvita ja sivuvaikutusten ilmenemisen riski on hyvin vähäinen.

Edut & hyöty:

·         Soveltuu käytettäväksi kaikilla kehon alueilla.

·         Tasoittaa ihonväriä ja luo ihoon nuorekkaamman ilmeen.

·         Tekee ihosta pehmeämmän, sileämmän ja kauniimman.

·         Miimiset rypyt ja iän aiheuttamat pigmenttivauriot saattavat hoidon vaikutusta kadota kokonaan.

·         Akne- ja venytysarvet näkyvät hoidon jälkeen vähemmän.

Timantti-dermabrasion vaikutus
Timantti-dermabrasio toimii hitaasti ja progressiivisesti, ja on samalla sekä ihoystävällinen että ei-aggressiivinen hoito. Kaikkein tärkeintä on, että se todellakin toimii!

Kokemukset
Suurin osa asiakkaita on sitä mieltä, että timantti-dermabrasio on rentouttavan vaikutuksen omaava hoito. Asiakkaalla syntyy hoidon aikana tunne, että hänen ihoaan ”ikään kuin kiillotetaan päältä” hienovaraisesti vaikuttavilla timanttipuikoilla. Tämä pehmeästi kuoriva tekniikka mahdollistaa vain 15–20 minuutin hoitojaksolla ilahduttaviin tuloksiin pääsemisen.


Palautumisaika 
Mitään palautumisaikaa ei tarvitse varata, mutta muutaman päivän sisällä dermabrasion jälkeen on syytä välttää suoraan auringonvaloon joutumista.

Mahdolliset sivuvaikutukset
Sivuvaikutusten ilmeneminen on tietyissä tapauksissa mahdollista. 1-2 päivän sisällä saattaa ilmetä ihon vähäistä punoitusta.