FIN

MESOTERAPIA

Mesoterapia on hyvin vähissä määrin invasiivinen toimenpide, jonka on vuonna 1952 kehittänyt eräs ranskalainen lääkäri ja josta tuli akateemisen lääketieteen osa 1980-luvun keskivaiheilla. Mesoterapian puitteissa viedään ihon keskikerrokseen – mesodermiin – mikroruiskeiden avulla erilaisia lääkkeitä, vitamiineja, mineraaleja ja aminohappoja, tarkoituksena ihon nuorentaminen sekä ylimääräisen rasvakerroksen tai selluliitin vähentäminen tietyillä ihonalueilla. Mesoterapia sopii kaikkiin ihotyyppeihin.

Ihon nuorentaminen
Mesoteraapia on tehokas ihoa nuorentava menetelmä, joka ravitsee ja kiinteyttää löystynyttä ihoa sekä kasvoissa, kaulalla että myös dekolteen alueella. Erilaisten aktiiviaineiden yhdistelmä kosteuttaa ihoa, tukee kollageenin ja elastiinisynteesiä, hidastaa melaniin tuotantoa ja säätää mikrokiertoa.

Painon pudottaminen
Mesoterapia on asiakkaille, jotka hakevat vaihtoehtoja painon pudottamiseen, aivan käänteentekevä ja erittäin hyviä tuloksia antava menetelmä. Mesoterapia muuttaa biologisia rasvan kerääntymisen mekanismeja, estämällä rasvan kerääntymisen signaalien välittymisen ja käynnistämällä jo kerääntyneiden rasvakerrosten vapautumisen soluista. Mesoterapiassa keskitetään huomio ensisijaisesti ongelma-alueisiin, mm. lantion, reisien, vyötärön jne. seudulle.

Selluliitin vähentäminen
Selluliitti on melkein jokaisen naisen ongelma. Selluliitin syinä ovat huono verenkierto, rasvasolujen paisuminen, sidekudosten heikkous, lymfanesteen juuttuminen kudoksiin sekä hormonitasapainon häiriöt. Mesoterapiasta on paljon apua näiden ongelmien ratkaisemisessa, hoito parantaa verenkiertoa, vahvistaa sidekudoksia ja liuottaa ylimääräistä rasvaa.

Todennäköiset tulokset
Mesoterapian avulla voidaan päästä yllättävän hyviin tuloksiin. Asiakas voi säännönmukaisesti 3 kuukautta kestäneen hoitosarjan jälkeen vakuuttua, että iho kunto on huomattavasti parantunut, paino on pudonnut ja selluliitin määrä on vähentynyt.

Mesoterapiahoitojen taajuus
Kasvohoitoja olisi tehtävä seuraavin välein: 1 hoitokerta kerran 1-2 viikon sisällä ja yhteensä 4-10 hoitokertaa. Toivottuihin tuloksiin pääsemisen jälkeen olisi kuukausittain tehtävä vielä yksi ylläpitävä hoito. Painon pudottamiseen ja selluliitin poistamiseen on käytävä läpi noin 10 hoitokerran sarja, joka on jaettu tasaisesti 20 viikon ajalle.

Palautumisaika
Mitään erillistä palautumisaikaa mesoterapiassa ei tarvita, mutta muutama päivän sisällä hoidon jälkeen pitäisi välttää auringossa oleskelua.

Mahdolliset sivuvaikutukset
Mahdollisiin riskeihin kuuluvat verenpurkaumien syntyminen sekä ruiskutettavan lääkeliuoksen aiheuttamat allergiset reaktiot. Hoitohenkilökunnalle on ennen toimenpidettä kerrottava tiedossa olevista allergioista. Mesoterapian hoitotoimenpiteitä suorittaa asianmukaisen koulutuksen saanut kauneusasiantuntija.