FIN

IPL VALOIMPULSSIHOITO

Tehokas valoimpulssihoito

IPL-valoimpulssihoito auttaa palauttamaan ennenaikaisesti vanhentuneen ihon normaalin kunnon ennalleen, poistamalla ihosta pigmenttivauriot, ensisijaisesti auringonsäteilyn aiheuttamat pisamat. IPL antaa myönteisiä tuloksia myös ruusufinnien hoidossa. Hoidon vaikutus ei perustu kuorintaan, palautumisaika toimenpiteen jälkeen on lyhyt ja sivuvaikutusten ilmenemisen riski on hyvin vähäinen.

Edut & hyöty

·         Soveltuu käytettäväksi kaikkiin kehonosiin.

·         Tekee ihonväristä tasaisemman ja antaa kasvoille nuorekkaan ilmeen.

·         Stimuloi kollageenisynteesiä.

·         Auttaa poistamaan auringonsäteilyn aiheuttamia pigmenttivaurioita ja kapillaareja.

IPL-valoimpulssihoidon vaikutusmekanismi 
IPL laite välittää kirkkaan käsielektrodin kautta laajaspektristä valoa. Valon aallonpituus elektrodissa sovelletaan erilaisten suodattimien avulla hoidettavaan ihotyyppiin sopivaksi. Valo tunkeutuu ihokudoksiin ja imeytyy vereen, jossa hoidetaan vaskulaarisia vaurioita, melaniiniin, tai jos hoidetaan pigmenttivaurioita. Yleensä tehdään kolmen viikon välein 4–6 IPL-hoitotoimenpidettä.

Nuorentava valoimpulssihoito 
Hoidettavalle alueelle levitetään ihoa jäähdyttävää voidetta. Asiakas saattaa toimenpiteen aikana kokea pienen pistoksen ja kevyen lämmöntunnun iholla. Nuorentava valoimpulssihoito kestää yleensä 15-25 minuuttia.

Palautumisaika
Joissakin tapauksissa saattaa hoidon jälkeen ilmetä vähäistä punoitusta. Ennen toimenpidettä ja sen jälkeen on vältettävä suoraa auringonsäteilyä.

Mahdolliset sivuvaikutukset
Sivuvaikutusten ilmeneminen on mahdollista. Hoitoon liittyvät sivuvaikutukset pigmenttiläiskien ja kapillaarien osalta ovat, että hoidettuun alueeseen syntyy kova pintakerros.